Topmenu

Wat doen we ?

Het kantoor werd opgericht in 1968 door Willy Nuytten en Rita Croes. Nu wordt het kantoor gerund door hun dochter An Nuytten en schoonzoon Kurt Demaria.

An is de drijvende kracht achter het verzekeringsluik van het kantoor, Kurt is de man van de bankzaken. 

Samen worden zij bijgestaan door Lynn Vanhercke en Emelie De Reuck.

Het kleinschalige en familiale karakter van het kantoor zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke aanpak krijgt. Wij bedienen onze klanten zoals we zelf graag bediend zouden worden, correct en snel en op basis van uw specifieke noden en behoeften.

Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen. Wij kiezen voor elke klant de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij profileren ons als een onafhankelijk kantoor en werken samen met tal van grote en kleinere verzekeringsmaatschappijen. Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan elektronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Voor heel wat maatschappijen hebben wij schaderegelingsbevoegdheid.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.